joi, 25 ianuarie 2018

Concert B.U.G. Mafia la Arenele Romane


B.U.G. Mafia va sustine un concert la Arenele Romane (in cort incalzit) pe data de 17 martie 2018. Pana pe 1 februarie biletele au preturi speciale de 69 de lei Acces General si 109 Golden Circle in fața scenei.

B.U.G. Mafia este unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone, fanii trupei alcatuind o adevarata comunitate: peste 845,000 de abonati si aproape 600 milioane de vizualizari pe canalul YouTube, 1,400,000 de utilizatori Facebook, peste 1.150.000 de unitati fizice vandute.Ultimul single al trupei, "Bani, Bani, Bani", a fost lansat chiar inainte de concertul-eveniment "Romanie, Fa Galagie!", sustinut la Arenele Romane (aer liber) in luna mai a acestui an.

Fanii vor putea gasi si o serie de pachete VIP - EARLY ENTRY, SOUNDCHECK, MEET&GREET și AFTERSHOW - cu continut premium, pentru cei care isi doresc sa fie mai aproape de trupa.

Pana pe 1 februarie biletele au preturi speciale de 69 de lei Acces General si 109 Golden Circle in fața scenei si sunt disponibile pe www.iaBilet.ro, precum si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.

OffTopic pune la bataie 10 invitatii VIP pentru doua persoane. Detalii in curand!
click me to reveal the contact form

Get in touch with us:

Nume

E-mail *

Mesaj *

DIN 21 NOIEMBRIE NE MUTĂM PE MUZZIX.RO

www.muzzix.ro