marți, 22 august 2017

Profesorii sunt hotărâți să facă grevă chiar în prima zi de școalăProfesorii vor să intre în grevă, fiind nemulţumiţi de guvernanți la toate capitolele: salarii, drepturi câștigate în instanță, condiții mai bune în școli. Drept urmare, școala ar putea începe mai târziu în acest an.

"Profesorii sunt, în continuare, bătaia de joc a Guvernului!! Măririle de salarii, drepturile câştigate în instanţă, condiţii mai bune în şcoli, toate promisiunile au fost uitate sau amânate în ultimele luni. Mai întâi s-a anunţat cu surle şi trâmbiţe că vor creşte salariile de la 1 iulie 2017. Evident că NU s-a mai întâmplat asta şi ne aşteptam ca nici în 2018 să nu se respecte promisiunile. De ce? Pentru că aşa s-a procedat în învăţământ de fiecare dată. Promisiuni au fost cu nemiluita, realizări... deloc!!", scrie în petiția profesorilor, potrivit a1.ro.


”Acum, ministrul ne-a anunţat că nici banii cuveniţi în urma sentinţelor judecătoreşti rămase definitive nu se vor mai plăti în septembrie. Poate în noiembrie, cine-o mai fi la guvernare atunci să se descurce! Ne-am săturat să fim bătaia de joc a guvernanţilor! De ce primarii şi toţi cei din primarii şi-au votat salarii duble, dar pentru profesori nu sunt bani?!! (...) Semnaţi petiţia pentru greva în învăţământ la data de 11 septembrie!!", scrie în petiția profesorilor.

De asemenea, profesorii sunt nemultumiti de conditiile din scoli si nu mai cred promisiunile ministrului Educatiei, conform carora peste doi ani de zile, toate scolile din Romania vor fi conectate la Internet si vor avea camere pentru supraveghere video in interiorul si in curtea scolilor.

Mai mult, cresterile salariale anuntate pentru 1 iulie 2017 nu au avut loc. Guvernantii au promis ca de la 1 ianuarie 2018, toti bugetarii vor avea o crestere a salariului brut de 25%, iar de la 1 martie 2018 vor da inca 25% pentru profesori, ajungandu-se la o crestere de 50%. Profesorii, insa, nu mai cred promisiunile acestora si declara ca vor sa le fie respectate drepturile.
click me to reveal the contact form

Get in touch with us:

Nume

E-mail *

Mesaj *

DIN 21 NOIEMBRIE NE MUTĂM PE MUZZIX.RO

www.muzzix.ro