luni, 15 mai 2017

Jackie Chan şi Sylvester Stallone vor juca împreună într-un thriller de acţiune


Cea mai nouă colaborare încheiată între celebrităţi ale filmelor de acţiune a fost stabilită între Jackie Chan şi Sylvester Stallone şi menţionată de cei de la Deadline.com. Filmul va fi un thriller, de regia căruia se va ocupa Scott Waugh (Act of Valor, Need for Speed).

Pelicula a fost intitulată Ex-Baghdad, iar acţiunea se petrece în Mosul, Irak, locul unde o rafinărie chineză este atacată. Un militar experimentat, angajatul unei firme private de securitate (Chan), este trimis să salveze muncitorii. Acesta descoperă însă că adevăratul plan al atacatorilor este acela de a fura o cantitate uriaşă şi extrem de valoroasă de petrol. Pentru a-i opri, face echipă cu un fost angajat al Forţelor Speciale americane (Stallone). Scenariul îi aparţine lui Arash Amel.

Cum cheltuielile de producţie se vor ridica la 80 de milioane de dolari, Ex-Baghdad se va afla printre filmele cu cel mai mare buget realizate vreodată în China. Chan va fi unul dintre producătorii executivi, prin compania sa, SR Media. Va fi prima colaborare dintre Stallone (care a ales acest proiect atunci când a decis să nu mai continue seria The Expendables) şi Jackie Chan. 

click me to reveal the contact form

Get in touch with us:

Nume

E-mail *

Mesaj *

DIN 21 NOIEMBRIE NE MUTĂM PE MUZZIX.RO

www.muzzix.ro