joi, 13 aprilie 2017

YouStars pregătește un nou concept educativ intitulat ''Școala de Vloggeri''Dăcă anii trecuți YouStars a adus cei mai talentați vloggeri români în fața tinerilor prezenți in număr mare, anul acesta Asociatia YouStars pregătește un nou concept educativ intitulat Școala de Vloggeri.

Timp de o zi, în data de 29 aprilie, pe scena YouStars vor urca Alexandru Tudor (TheLink), Gabriel Fereșteanu (PeRomanește), Mihai Remus (Curiosity Land) plus alți invitați surpriză. Aceștia vor susține o conferință despre YouTube și Social Media, în care vei afla o mulțime de secrete.

Evenimentul este unul exclusivist, având doar 75 de locuri, și primul de acest gen din România, în care invitații pot invața direct de la favoriți lor din mediul online. Bilete vor fi puse online în data de 12 aprilie pe site-ul youstars.ro

Totul având și o latură caritabilă, de a ajuta la construcția unei grădinițe în Smeura, jud. Argeș. Asociația YouStars demarează, în prezent, și o campanie regională ajutând 30 de tineri din mediul rural cu rezultate excepționale școalre care însă nu au posibilitați financiare.

La finalul evenimentului fiecare participant va primi o surpriză din partea organizatorilor.
click me to reveal the contact form

Get in touch with us:

Nume

E-mail *

Mesaj *

DIN 21 NOIEMBRIE NE MUTĂM PE MUZZIX.RO

www.muzzix.ro