marți, 17 ianuarie 2017

HBO vrea mai multe episoade pentru ultimul sezon Game of Thrones


Ştim deja că cel de-al şaptelea sezon Game of Thrones va avea şapte episoade şi va fi difuzat începând in luna iulie, însă legat de ultimul sezon al popularului serial pare că lucrurile sunt un pic confuze. Până când realizatorii se hotărăsc dacă vor mai multe sau mai puţine episoade pe final de serie, sunt explorate şi alte posibilităţi de a continua celebra poveste.

Într-un interviu acordat în week-end publicaţiei TVLine, preşedintele  Diviziei de Programe a HBO, Casey Bloys, a ţinut să menţioneze că, chiar dacă şi-ar dori ca D.B. Weiss şi David Benioff să vină cu mai multe episoade, decizia finală le aparţine. „Singurul lucru la care se mai gândesc acum este numărul episoadelor pe care vor se le facă pentru ultimul sezon. Se mai gândesc încă pentru că încă mai analizează forma pe care o vor da producţiei. Şi ei fac întotdeauna ceea ce cred că este mai avantajos pentru serial. Nu e vorba că ar vrea mai multe sau mai puţine episoade. Noi nu am refuza mai multe. Dacă le este lor frică să se extindă aşa, nouă nu ne este”, a declarat Bloys.

Într-un interviu acordat Variety.com, el declara că au existat numeroase discuţii legate şi de extinderea aventurilor din Game of Thrones, prin câteva spin-off-uri. „Explorăm şi această posibilitate… Nu avem vreun scenariu acum, nici nu am luat vreo decizie finală. Însă avem pe mâni un univers generos, pe care am face o prostie dacă nu l-am explora. Este un material bogat şi ar fi păcat să ignorăm şi această variantă. 
click me to reveal the contact form

Get in touch with us:

Nume

E-mail *

Mesaj *

DIN 21 NOIEMBRIE NE MUTĂM PE MUZZIX.RO

www.muzzix.ro